Karriärcoaching

Karriärcoaching

Vi på Itineris erbjuder även privatcoaching, för dig som inte går en insats hos Arbetsförmedlingen. Vi har arbetat med coaching sedan 2015 och har bred kompetens inom karriär, utbildning och arbetsmarknad.

Individuellt coachingsamtal

Vi erbjuder alla nya fokuspersoner ett kostnadsfritt samtal på 30 minuter där vi tillsammans, utifrån dina individuella behov, gör en plan för hur coaching kan läggas upp och planering mot ditt mål. Coaching kan sedan ske båda via telefon/teams eller bokas in på något av våra kontor.

 

Efter det kostnadsfria samtalet erbjuder vi 45 min coaching per tillfälle á 695 kr. Vår coaching är inte bindande vilket betyder att du själv känner av när du har fått den hjälp du behöver. När du påbörjat coachingen rekommenderar vi att boka in 1 samtal i veckan alternativt varannan vecka för att på snabbast sätt nå resultat och förändring.

 

Vad är coaching?

Coaching är en samtalsmetodik som hjälper oss att nå våra mål genom att uppmärksamma våra styrkor, strukturera vårt mindset och skapa en individuell plan. Coaching utgår från dina individuella mål, dina styrkor och din livssituation för att på bästa sätt skapa en genomförbar handlingsplan.

För vem?

Då vi specialiserar oss på just karriär, utbildning och arbetsmarknad fokuserar vi på personer som vill byta bransch, skaffa nytt jobb, hitta sitt drömjobb eller komma in på arbetsmarknaden.

Vi har ett formulär som ska fyllas i innan det kostnadsfria samtalet så att vi kan ta reda vad vi kan göra för just dig. Genom formuläret matchas du även med den coach som vi tror kommer passa dig bäst!

Vad vi kan hjälpa till med
  • Hitta ett huvudmål och strukturera upp en plan för att ta sig dit. 
  • Identifiera dina styrkor, färdigheter och kunskaper. 
  • Skapa mindset, motivation, hjälp ur fallgropar och ökad självinsikt.
  • Igångsättning av agerande mot mål och delmål.
  • Verktyg och nycklar som hjälper personlig utveckling och struktur i vardagen.
  • Hitta nya lösningar och vägar för att ta sig framåt mot ditt slutmål.
  • Hitta information om utbildningar och karriärmöjligheter.
  • Förbättra dina ansökningshandlingar, slipa på intervjuteknik och skapande av arbetsgivarkontakter.
en_GBEnglish